Özel Veteriner Hekimlere Yönelik Rose Bengal Test Eğitimi

Özel Veteriner Hekimlere Yönelik Rose Bengal Test Eğitimi

Avrupa Birliği maddi desteği ile yürütülecek Hayvan Hastalıkları Eradikasyon Projesi III. Tur ihale süreci devam etmektedir. Bu proje kapsamında laboratuvarda görev almak isteyen ve gerekli teknik yeterliliğe sahip kişilerin listesi AB destek ofisine ve ihaleye katılacak firmalara gönderilecektir.

Projede görev almak isteyenlerin bir gün içerisinde en az 400 adet Rose Bengal testini doğru bir şekilde yapma ve gerekli tüm dokümanları doldurma ve test kayıtlarını hayvan kayıt sistemine girme kabiliyetine sahip olması gerekmektedir.

Projede görev almak isteyen kişilere yönelik 26-30 Ekim tarihleri arasında Veteriner Dairesi Seroloji Laboratuvarında ekte belirtilen program dahilinde uygulama eğitimi düzenlenecektir. Katılımcılar eğitim programı sonunda 400 adet serumun test edilmesinden ve kayıt işlemlerinden oluşan bir uygulama sınavına tabi tutulacaktır. Sınavdan başarılı olan kişiler AB ofisine bildirilecek listeye dahil edilecektir. Projede görev almak isteyenlerin bu eğitime katılmaları ve başarı ile tamamlaması gerekmektedir.

Eğitime katılmak isteyen kişilerin en geç 23.10.2020 tarihine kadar mdemirpence1@gmail.com adresine email atarak bildirmesi gerekmektedir.

Saygılarımla, iyi çalışmalar.


Ek.1 Eğitim Programı

 

 

 

Previous Article Özel Veteriner Hekimlere Yönelik Eğitim
Next Article Veteriner Dairesi ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Denetimi Gerçekleştirildi
Print
1093

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by DNN Corp
Back To Top