İhale Duyurusu
İhale Duyurusu

İhale Duyurusu

Girne, Güzelyurt, Vadili ve Geçitkale Kaza Veteriner Daireleri dahilinde bulunan pozitif işletmelerinden kan numunelerinin toplanması ve Veteriner Dairesine teslim edilmesi için İhale çağrısı;
İlgili KVD dahilindeki işletmelerden kan numunesi toplanmak üzere 3 adet ihale şartnamesi hazırlanmış ve ekte sunulmuştur. 
İhaleye katılmak isteyen YVH'lerin aşağıdaki koşullarda en geç 05 Mayıs 2022 tarihine kadar Veteriner Dairesi arşivine başvurmaları gerekmektedir.

1. İhaleye başvurusu her ihale dosyası için ayrı ayrı yapılır için yapılır. 

2. İhale şartnamesindeki bir kısım görev için teklif verilemez tüm şartnamede teklif verilmelidir.

3. Değerlendirme tüm görevler için toplam olarak yapılır.

4. Başvuru en geç 05 Mayıs 2022 tarihine mesai bitimine kadar Veteriner Dairesi Müdürlüğüne kapalı zarf içerisinde teslim edilir.

5. Başvuruda ihale ismi numarası ve birim fiyatlar ve toplam fiyat belirtilir.

6. Başvuru antetli bir kağıtta ve ıslak imzalı olarak verilir.

İlgili Teknik Şartname Ekte Belirtilmiştir.

Ek 1: 7. VDM. F.30 TEKNİK ŞARTNAME FORMU Girne Pozitif işletmeler numune toplama 21.04.22

Ek 2: 8. VDM. F.30 TEKNİK ŞARTNAME FORMU Güzelyurt Pozitif işletmeler numune toplama 21.04.22

Ek 3: 9. VDM. F.30 TEKNİK ŞARTNAME FORMU Geçitkale

Özel Veteriner Hekimlerin Dikkatine
Özel Veteriner Hekimlerin Dikkatine

Özel Veteriner Hekimlerin Dikkatine

VTD.0.00-253/04[253/04]-22/E.139 sayılı karar ve Veteriner Hizmetleri Yasası (5/2017) uyarınca resmi kontroller alanında özel veteriner hekimler geçici olarak 2 yıl süre ile yetkilendirilecektir.  Avrupa Birliği katkıları ile yürütülecek Veteriner Alanında Resmi Kontrollerin Güçlendirilmesi Projesinde görev almak isteyen ve aşağıda belirtilen koşullara haiz özel veteriner hekimlerin; ekteki başvuru formunu doldurarak ilgili belgelerle birlikte en geç 15 Nisan 2022 tarihine kadar Veteriner Dairesi’ne başvurması gerekmektedir. Başvurular, Yetkilendirilmiş Veteriner Hekim Komisyonu tarafından değerlendirilip yetkilendirme yapılacaktır.

Projede görev alacak Yetkilendirilmiş Veteriner Hekimler, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile bir sözleşme imzalayacak ve sözleşmeleri dahilinde görev ifa edeceklerdir.

RSS

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by DNN Corp
Back To Top